Met lef openen Hans Fiege en Ron Boender nieuw shared dining concept ROHA
Nieuw shared dining concept ROHA opende woensdag 15 mei haar deuren in hét bruisende horecastraatje van Oud-Beijerland. Chef-kok Hans Fiege en...
Nieuw shared dining concept ROHA opende woensdag 15 mei haar deuren in hét bruisende horecastraatje van Oud-Beijerland. Chef-kok Hans Fiege en...
Geweldig nieuws voor Sidney Schutte: zijn restaurant Cocina de Autor Los Sabos in Mexico heeft een Michelinster gekregen. Extra bijzonder is dat...
Michelinbaas Gwendall Poulennec heeft in een interview aangegeven dat er op dit moment internationaal meer dan 25 inspecteurs fulltime werkzaam zijn...
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Adrian Zarzo Habraken maakte in zijn allereerste jaar als chef en ondernemer al winst met zijn gelijknamige restaurant in Eindhoven. Inmiddels...
Een recent onderzoek naar meer dan 3.500 sterrenrestaurants in 41 landen, legt bloot dat Nederland nog altijd een van de goedkoopste...
Mooie ontwikkelingen voor Jarno Eggen, Cindy Borger en het team van De Groene Lantaarn**. Rob Heeling en Joris Smit, al jaren betrokken bij het...
Als gevolg van de afgenomen interesse in de fysieke Michelingids, heeft de bandenfabrikant de afgelopen jaren een nieuw, digitaal verdienmodel...
Michelin heeft in Frankrijk voor het eerst sleutels toegekend aan hotels. Deze Michelinsleutels zijn volgens de gids het equivalent van...
Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...